Museum

Super mooie glaswerken bij Museum Lalique

Geplaatst door

Mijn moeder is een erg grote liefhebber van glaskunstwerken. Het leek mij daarom ook een erg leuk die om samen met haar een bezoek te brengen aan een glaswerk museum. Toen we samen op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten van verschillende musea die glaswerken tentoonstellen.

De website van Museum Lalique

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique. Toen we terecht kwamen op deze website kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website . Op de website van het museum is erg veel informatie te vinden over de kunstwerken die zij tentoonstellen en over de kunstenaars die deze glaswerken hebben gemaakt. Mijn moeder sprak deze informatie super erg aan omdat er erg veel kunstwerken tentoon worden gesteld van de grote kunstenaar Lalique.

Ons bezoek aan het museum

Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website te vinden is besloten we om tickets te halen voor het museum. We hebben samen een super leuke en interessante dag gehad. We besloten ook om de dag af te sluiten met een drankje te gaan drinken in de binnenstad van de Hanzestad Doesburg.