B & B Vol Liefde

Hoeveel stellen van B & B vol liefde zijn nog samen?

Geplaatst door

B & B vol liefde draait natuurlijk om het vinden van liefde. De eigenaren van de B & B’s hopen met de hulp van het programma een partner te vinden die hun leven compleet wil maken. In het eerste seizoen lukte dat ook voor enkele van de deelnemers. Twee van de kandidaten vonden een partner waar ze langer bij wilden blijven. Het is natuurlijk interessant om te weten hoe dat is nu we enige tijd verder zijn. Daarbij kijken we dan vooral naar wat er in het eerste seizoen gebeurde.

B&B vol liefde

Einde aan de relaties

De eerste eigenaren die in eerste instantie een partner leken te hebben gevonden, moeten toch opnieuw op zoek naar een partner. De relaties die voortkwamen uit het programma zijn namelijk inmiddels allemaal gestrand en de potentiële partners zijn weer verdwenen. Dat betekent dus dat op dit moment geen van de stellen die in het programma werden gevormd nog bij elkaar zijn. Dat betekent echter niet dat ze ook allemaal geen liefde in hun leven hebben.

Via andere wegen liefde gevonden

Sommige van de deelnemers aan het programma B & B vol liefde laten weten inmiddels wel via andere wegen een partner te hebben gevonden. Dat kan een geheel nieuwe partner zijn, maar in sommige gevallen zijn de deelnemers aan het programma herenigd met een ex-geliefde. Dat betekent dus dat een deel van de eigenaren van de B & B’s op dit moment dus toch een partner in het leven heeft. Dat betekent dus ook dat er meerdere manieren zijn om liefde te vinden in het leven.

Hoe zit het met latere seizoenen?

Ook in de latere seizoenen van het programma B & B vol liefde werden kandidaten gekoppeld aan een potentiële partner. Omdat deze seizoenen nog niet zo lang geleden zijn opgenomen en uitgezonden, is het nog te vroeg om te zeggen hoe het met de stellen gaat. Over enige tijd zal hier natuurlijk wel meer duidelijkheid over komen. Mogelijk is het zo dat deze stellen wat beter matchen en dus ook langer bij elkaar zullen blijven dan in het eerste seizoen gebeurde.