logo-keuken-en-keukens

Nieuwe keuken van Keuken en Keukens

Geplaatst door

van de woning waar we in wonen is in de loop van de jaren erg verouderd geraakt. Ik wilde de badkamer graag verbouwen en ik wilde de keuken die er op dat moment in zat graag vervangen door een mooie nieuwe moderne keuken. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een bedrijf die mooie keukens aanbiedt tegen een scherpe prijs. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van Keuken en Keukens.

Keuken en Keukens

Meer informatie op de website

De informatie waar ik naar op zoek was kon ik op de website van Keuken en Keukens er gemakkelijk vinden. Ik besloot na het lezen van de informatie over het bedrijf om contact op te nemen om een afspraak te maken om een ontwerp te laten maken voor mijn nieuwe keuken. Frits kwam een aantal dagen bij mijn woning langs en hij had echt een super mooi ontwerp gemaakt. De materialen voor mijn nieuwe keuken waren binnen 7 weken binnen. Toen de keuken eenmaal geplaatst was waren we super tevreden over het resultaat onze woning had een compleet nieuwe uitstraling gekregen.