Logo beddenspecialist Hendriksen

Ga naar de website van Hendriks Slaapcomfort als je op zoek bent naar een goed bed

Geplaatst door

Ik was een aantal weken geleden samen met mijn vrouw verhuisd naar onze nieuwe woning in Breda. We waren echter nog wel op zoek naar een nieuwe bed. Toen we op het internet op zoek gingen zag ik tijdens het zoeken dat ik door een goede vriend was getagd in een Facebook bericht. Het Facebook bericht ging over een beddenzaak Hendriks Slaapcomfort. Onder aan de post stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

beddenspeciaalzaak

Terecht gekomen op de website van Hendriks Slaapcomfort

Toen ik op de klik hier link klikte werd ik doorverwezen naar de website van Hendriks Slaapcomfort. Ik kwam terecht op een erg goede en overzichtelijke website waar veel informatie op te vinden is. Na het lezen van de informatie besloot ik om een kijkje te nemen in het asosiremtn van het bedrijf.

Aankoop van een nieuwe boxspring bij Hendriks Slaapcomfort

Het bedrijf biedt super veel verschillende bedden aan waardoor je erg veel keuze hebt. Nadat ik een aantal bedden met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop van en nieuwe boxspring. De boxspring werd binnen een aantal weken thuis bezorgd en het bed ligt super lekker. Daarom ben ik ook erg tevreden over de nieuwe boxspring die ik bij Hendriks Slaapconfort heb gekocht.