tuinaanleg Lent

Erg mooie tuinaanleg in Lent

Geplaatst door

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn ouders verhuisd naar onze nieuwe woning in Lent. De tuin van de woning lag er echter erg slecht bij en mijn ouders wilde deze graag laten renoveren.Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar tuinaanleg Lent om een goede hovenier bij ons in de buurt te vinden.

Veel hoveniers bij ons in de omgeving

Toen we op het internet op zoek gingen naar tuinaanleg Lent kregen we erg veel zoekresultaten van verschillende hoveniers bij ons in de buurt. Mijn ouders wilde graag eerst een aantal websites bezoeken en met elkaar vergelijken voordat ze een keuze zouden maken. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Schouten Hoveniers. De website is erg goed en overzichtelijke. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over het bedrijf. De informatie sprak mijn ouders erg aan waardoor ze besloten om contact met het bedrijf op te nemen.

Kennis gemaakt met Schouten Hoveniers

Een aantal dagen latere kwam iemand van Schouten Hoveniers op bezoek om naar de wensen van mijn ouders te luisteren. De prijs van de renovatie sprak mijn ouders ook erg aan waardoor ze besloten om de tuin te laten renoveren door het bedrijf. Het bedrijf is nu klaar met de renovatie en de tuin ziet er prachtig uit. Daarom zijn we  ook erg tevreden.